.

Alltid på väg mot något spännande....

11 okt. 2009

Lazy dayz !

Fotbolls VM 2006


shit vad många svenskar

´
mäktigt



såå trötta




trötta men kära =)





Stefan



Alltså denna helgen har varit underbart lat :-)

Började fredag kvällen med mat från Restaurang Basilika inne i stan. Stans godaste thai-mat. Superfräscht. Dom friterade räkorna var mjuka och goda. Det friterade fläskköttet var mört och fint. Jordnötssåsen var supergod med lagom tuggmotstånd av nötter. Dom andra köttgrytorna och grillspetten var också najs! Så det är ett hett tips att prova om ni inte gjort det.

I lördags gjorde vi ingenting på dagen. På eftermiddagen kom Annlo med ungarna och fikade lite. På kvällen åt vi tacos och kollade fotbollen...skitfotboll.
(Tänk att det är över 3 år sen vi var på fotbolls-VM i Tyskland. Vi bestämde oss på en timme att åka ner dit. Dortmund närmare bestämt. Mamma fick ha Arvid och sen begav vi oss till Tyskland. Världens dyraste dygn. Vågar inte nämna vad det kostade med bensin, båt, mat och biljetter på svarta marknaden, haha. Hittade några bilder som ni ser ovan)

Idag söndag har vi inte heller gjort ett dugg. Arvid hade en kompis här mellan 11-14 och det var den största händelsen idag. Sen har vi bara vilat.

Nu sover lillfian...

Imorgon måndag händer inget...Men på tisdag ska vi till logopeden med Arvid. Och på onsdag kanske det blir babyrytmik innna Lis kommer ner från Gnesta. Ska bli såå roligt att träffa henne och Emelie!

seeeeeeeeeeyaaaaaaaaa


Åsa

2 kommentarer:

Anonymous sa...

du har alltså seriöst varit på en vm match... åhh gud ja dör här av avundsjuka såå coolt.. jaja så är det när man bor nära kontinenten.. sitter här och har packat ner allt emelie äger i klädesväg.. kan inte bestämma mig för va ja ska ha med :) dessutom har ja resfeber.. men de kommer gå strålande en bra kvinna reder sig själv jue.. wow snart kommer ja hem till er!! see ya

Linda sa...

härligt med såna helger man gör absulot inget alls,de e gött :)fast jag kan ju inte va stilla men ändå :) Trevligt med gamla bilder,alltid så skoj att se tillbaka på tiden som vatt å allt skoj som man gjort.
Nu har vi precis vaknat,inte alls van att sova så här länge,känner mig helt snurrig haha men bara att njuta :)trevlig vecka på er med.