.

Alltid på väg mot något spännande....

14 nov. 2007

Gäsp

Hejsan hoppsan in the lingonwood.
Klockan e 21.47.....Jag e slö och orkar knappt göra nåt......
Till middag ikväll åt vi: Parmaskinka, oliver, kidneybönor, ost, vindruvor, coctailtomater och gurka...hm, en salig blandning, men det var gott.

Att göra innan sängdags: Ta hand om köket, tvätten och övriga hemmet. Orkar vi? Tror inte det. Det blir nog typ bara tvätten idag. Pallar inte stå o rota i tvättkorgen imorgon bitti IGEN efter rena trosor eller håsor (ja de e sant vi byter underkläder varje dag:) ).Men håll med om att det är det tråkigaste som finns - att lägga IN kläder i garderoben.....!

På jobbet går det väl sådär. Det går bra på ett sätt, men frustrationen är fortsatt stor bland alla iblandade. Vi är mitt i en omorganisation som tar kål på oss. Allt beräknas vara normalt efter nyår, *host*, ok, jag tror det när jag ser det.
Det som jag känner mest frustrerande egentligen är det att jag aldrig får sitta med samma arbetsuppgifter i mer än några månader - för sen ska man "hjälpa" till på massa andra ställen och allt blir piss. Jaja man ska väl känna att man lever eller? Men lite cred hade varit nice. Men istället blir man bara mer inblandad i grejer ju mer man hoppar runt på olika arbetsuppgifter.
Man kanske skulle startat eget och bli konsult. Så kan dom ju hyra in en sen :P
Och det skulle kostat duktigt :D
Usch nej, nog snackat om jobbet, man vill ju inte åka dit för att ha snackat om sitt företag.
Onödig fakta: En gång, på mitt jobb, så trodde en att jag hade varit inne och sladdrat nåt för vår VD fast att jag inte hade varit det. Så kan det bli. Det hela handlade om att jag hade nämt VD:n i en mening, typ, och i samma veva låg där en lapp på VDs bord om denna sak...Um.

Imorgon torsdag är det åter arbete samt engelska på kvällen. Det ska bli funny.

Och på fredag ska jag till en rotfyllningsspecialist i HÄSSLEHOLM.
Läs här: För 2 år sen gjorde jag en rotfyllning, allt gick bra och jag har ALDRIG haft nåt problem med den tanden sen. Tills min tandläkare lagar tanden bredvid. DÅ får jag problem med rotfyllningen bredvid. Helt otroligt. Tror ni att det finns några "garantier" - nope.
Så nu ska jag behöva vara ledig mer eller mindre en hel dag (10 mil fram o tillbaks samt jag ska hitta dit också = tidsödande) samt betala bensinen samt undersökningen på ca 800:-. Och då är detta bara en konsultation! Jag har pratat med mitt försäkringsbolag men dom betalar inget. Jahapp.

Nä, om man skulle göra lite vuxensysslor.

3 kommentarer:

Bagarn71 sa...

Rotfyllning ROCKS !

Blev lite orolig nu , ska fixa nåt mellanrum som det har en förmåga att sätta sig saker i , o det är mellan en tand , och en tand med en rotfyllning.. funderar på o skita i det nu... 8)

Anonym sa...

Jag tycker att du e en toppensnäcka i alla fall som hjälper till överallt..Du e min hjälte som aldrig verkar tappa sugen. Puss på dig lillsis från din biggsis

Anonym sa...

Oh my good. Skriver du inte tillräckligt på jobb?
Man läste o läste, scrollade ner o scrollade ner, o där kom mer därtill. Men visst e det skönt o bara "skriva" av sig. Det är egentligen en skön grej det här med bloggen, man tänker igenom vad som hänt o hur man mår o lite sånt. Men det är som du säger, tradigt det här med jobb. Men jag tycker att du ska vänta o se nu hur allt blir o sen när du har, om det blir av, ett utvecklingssamtal med PAA, så ska du ta upp det att det känns lite vemodigt när du alltid får åsidosätta dina egna arbetsuppgifter hela tiden. Att det är just du som måste ställa upp och vara behjälplig till allt o alla. Vad tjänar du på det? Ingen ställer upp o hjälper dig sen när du ligger efter? Och när du ligger efter får du mer eller mindre skiten för att det inte är gjort...
Btw, man får lov att skita i allt ibland, fast som du säger, tradigt o stå o leta damisar på morgonen...
We had a very fun english lesson today.
Varför kan man inte sluta garva bara för att man inte får?
Ses imorgon