.

Alltid på väg mot något spännande....

8 jan. 2010

Arvid lika gammal som Elsa


Sitter fint i sittvagnen (Hm, ja, nog dax att ta bort liggdelen för Elsa snart)

Stora killen (Elsa har ingen gåstol. Hon klarar sig fint på golvet)


Gullungen. (Samma säng och allt som Elsa använder :-)








Äter bulle. (Va? Har jag inte ens tänkt på att ge Elsa ännu....)

4 kommentarer:

Linda sa...

naw liten Arvid :) Tänk så snabbt tiden går ändå,snart e de lilla Elsa som e så stor som Arvid e nu :)
Ha en trevlig helg :)

Anonymous sa...

vafan åsa kan man få gå på föräldra kurs hos dig!! ja hämmar ju mitt barn!!! att ge en bulle har ja inte ens tänkt på.. herregud vi tränar ju att äta potatis... kan dom äta annat???? ahhh sittdelen var e den?? e d dax nu?? åhh ja känner mig helt förvirrad, kan dom allt sånt hon sitter ju inte ens i stol fan fan fan hon känns ju så liten hon ser ju inte ens ut att vara så stor som elsa! nä förfan hon kommer ju ligga efter i allt kommer väl inte ens kunna äta, prata, gå eller nått när hon ska börja skolan! nä dom på dagis lär ju grejja allt men....... åhh känner mig vilsen i föräldrarollen :( så rädd för allt å bara komplicerar till det...

Åsa sa...

Var lugn Lis, var bara luuugn :-)
Jag har ju inte heller bytt vagndel till Elsa, det är ju faktiskt Arvid på bilderna :-) Hon ligger fortfarande bra i liggdelen. Jag har inte heller tänkt att ge Elsa bulle eller bröd, jag blev snopen att jag hade gett Arvid det :-)
Emelie är faktiskt helt normal, du kan vara lugn :-) Sen lär man ju sig av att se andra mammor och barn, eller hur?
Titta på Emelie och fundera på vad hon verkar kababel till. Känns det inte rätt att ge henne bröd så är hon förmodligen inte redo för det heller. Och känns det inte rätt att byta del till vagnen så vänta lite. Det är ju så kallt nu så vad ska dom sitta upp i vagnen för?
Du klarar detta galant!
Vi har kört fast i maten, Elsa vill inte ha kött (finns kött från 5 månader) och knappt den vanliga maten heller. Också har hon blivit hård i magen o skiter var 3:e dag typ =)
Men vi tar det lugnt, man får backa tillbaks lite och börja om igen. Man får inte stressa.
Hellre gå ur bebistiden och tänka att "vi tog det lugnt och mitt barn fick göra saker i sin egen takt" än att känna att man stressat en massa.

KRAM //Åsa

Anonymous sa...

åhh åsa du e så bra kramar!! /lis